2015-12-31 09:16:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma megismerkedhet egy fontos személlyel

Napi horoszkóp december 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Jupiterrel a Szűz jegyében. Az ünneplés mellett szánjon időt arra is, hogy végiggondolja, mit szeretne elérni a következő esztendőben!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold együtt áll a Jupiterrel a Szűz jegyében. Ennél szerencsésebben nem is búcsúztathatná a 2015. évet! Remekül alakul minden. Több meghívást is kap, válassza a házibulit, a szórakozóhelyek túlzsúfoltak ilyenkor!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold együtt áll a Jupiterrel, ez szerencsés bolygóállás. A Szűz jegyében látható, és ez az ön lendületét kicsit talán visszafogja. Ha nincs kedve hozzá, nem kell zajos helyen ünnepelnie, inkább hívja meg vendégségbe néhány barátját!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodó bolygója, a Hold a Jupiterrel áll együtt a Szűz jegyében. Ön remek vendéglátó, úgyhogy ha meghívta a barátait az otthonába, akkor minden a legnagyobb rendben zajlik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll együtt a Jupiterrel. Délután pihenjen egy kicsit, hogy este teljes lendülettel vethesse bele magát a buliba! Szerencsés az, aki önnel tart, mert ön ma mindenkit felvidít!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, együtt a Jupiterrel. Ha teheti, szórakozóhelyen búcsúztassa az évet, mert most megismerkedhet valakivel, aki hosszú távon is a társa lehet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, együtt a Jupiterrel. Több meghívást is kapott, mindegyik buli jónak ígérkezik. Ön nagyon szeret társasági életet élni, úgyhogy azt válassza, ahova a legtöbb barátja megy!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Jupiterrel együtt áll a Szűz jegyében. Ma ne szervezze túl a találkozókat, mert közbe jöhet valami… Hagyja, hogy spontán módon alakuljon az ünneplés. Nagyon jól fogja zárni az évet!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold együtt áll a Jupiterrel a Szűz jegyében. Remek hangulatban lesz egész nap, hisz végre önfeledten ünnepelhet a családtagjaival, barátaival! A buli remekül sikerül, de az alkohollal vigyázzon, csak mértékletesen fogyassza!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a Hold és a Jupiter együtt áll, ez valóban szerencsés napnak ígérkezik. Semmi sem akadályozza a boldog ünneplésben!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a Hold együtt áll a Jupiterrel. Ne akarjon mindent kézben tartani, mert előre nem látható dolgok keresztül húzhatják a számításait… A szilveszter éjszakát már remek hangulatban tölti!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold és a Jupiter kedvező helyzetben áll. Igazán szerencsés évet hagy maga után, és még szerencsésebb esztendőt kezd, a csillagok minden tervét támogatják!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: